Szállás-vendéglátás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
www.harkanyfurdo.hu www.harkanykorhaz.hu www.harkanyturizmus.hu
Vissza a hírekhez

NYÁRI DIÁKMUNKA LEHETŐSÉG HARKÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNÁL !

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium 2018. évben is elindítja a „Nyári diákmunka” elnevezésű munkaerő piaci programot.

 

 

 

A programban

  • legfeljebb 1 hónap időtartamra,
  • napi 4 órás foglalkoztatásra,
  • 2018. július 1. és 2018. augusztus 31. közötti időszakban,
  • 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok vehetnek részt.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán (7800 Siklós, Felszabadulás u. 88.) nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell - szintén a munkaviszony kezdete előtt - a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

Kérjük, hogy aki részt szeretne venni a foglalkoztatásban, az erre irányuló igényét mielőbb jelezze a Harkányi Közös Önkormányzati Hivatalban Németh Timea személyügyi ügyintézőnél. (email: munkaugy@harkany.hu,  telefon: 72/480-100/132. mellék)

Harkány, 2018.06.12.