Szállás-vendéglátás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
www.harkanyfurdo.hu www.harkanykorhaz.hu www.harkanyturizmus.hu
Vissza a hírekhez

nCOVID-19 - A Dél-Kom Nonprofit Kft. tájékoztatása a hulladékudvarok szolgáltatásainak korlátozásáról

Tisztelt Lakosság !

Figyelemmel a COVID-19-koronavírus miatti rendkívüli helyzetre, valamint a Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletében kihirdetett veszélyhelyzetre, egyre több intézmény, szolgáltató gondolja át az ügyfelekkel, lakossági környezettel való kapcsolatát, felelősségét.

Társaságunk fontosnak tartja a korona vírus okozta megbetegedés elleni védekezést, ezért a járvány helyzetből eredő feladatellátási kockázat mérséklése, illetve a közegészségügyi szempontból nagyobb kockázatot jelentő kommunális hulladék szállítás ellátásbiztonságának fenntartása érdekében a hulladék kezelési közszolgáltatás egyes elemeinek korlátozására, illetve időleges leállítására kényszerül.

A Dél-Kom Nonprofit Kft. teljes működési területén határozatlan ideig a hulladékudvarok szolgáltatásait ügyfeleink korlátozottan vehetik igénybe, a pécsi és a vidéki hulladékudvarok csak zöld-és lomhulladékot vesznek át. A szolgáltatás korlátozásának időtartama alatt a hulladékudvarokban a komposzt és a hulladékgyűjtő edények értékesítése is szünetel.

Jelen helyzetre tekintettel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, illetve bármilyen egyéb hulladékgazdálkodási közszolgáltatást érintő ügyben honlapunkon (www.delkom.hu) is tájékozódhat, melyen az aktuális információkat megtalálhatók.

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Megértő együttműködésüket megköszönve,

Biró Péter ügyvezető
Dél-Kom Nonprofit Kft.


Telefon:    72/805-400
Callcenter: 72/805-410 Web: www.delkom.hu

Pécs, 2020.04.27.
Cím: 7632 Pécs, Siklósi u. 52. Postacím: 7602 Pécs, Pf. 176 E-mail: delkom@delkom.hu