Szállás-vendéglátás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
www.harkanyfurdo.hu www.harkanykorhaz.hu www.harkanyturizmus.hu
Vissza a programokhoz
Író-olvasó találkozó: Kuti Veronika

Író-olvasó találkozó: Kuti Veronika

-

LETÖLTÉS

 

Szeretettel meghívjuk Önöket 2019. március 20-án, szerdán 18 órai kezdettel a Harkányi Városi Könyvtárban megrendezésre kerülő író-olvasó találkozónkra.

A rendezvényen Kuti Veronika Vágyvirágzás című könyvéről tart előadást. A szerző könyve a helyszínen megvásárolható lesz.

"Izgalmas olvasmány a szexualitásról, szülésről, életünk nem látható részeiről, szubjektív megtapasztalások, érzések fonalára fűzve. A megkérdezettek kendőzetlen őszinteséggel beszélnek vágyaikról, félelmeikről, elképzeléseikről és megéléseikről. Napjainkban élő nők, akik bármikor elmehetnek mellettünk az utcán ismeretlenül, miközben az interjúkat olvasva megjelenik egy láthatatlan szál köztünk, ami összeköt bennünket egy mély, ősi, női tudással, aminek érvényét és értékét nem befolyásolja sem a kor, sem a társadalmi meghatározottság. Tabukon és falakon átívelő rendhagyó olvasmány. Ajánlom mindazoknak, akiknek igényük van a szexuális erő őszinte újra gondolására, felfedezésére vagy egyszerűen kíváncsiak arra, hogy másnak mit jelent az intimitás megélése. " Bóni Tünde független bába

A rendezvény az EFOP 1.5.3-16-2017-00049 keretén belül valósul meg.

A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A szervezők a program változtatásának jogát fenntartják!