Szállás-vendéglátás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
www.harkanyfurdo.hu www.harkanykorhaz.hu www.harkanyturizmus.hu
Vissza a szállás-vendéglátáshoz

Szállás-vendéglátás

Szálláshely információ
Dráva Hotel Thermal Resort****

Dráva Hotel Thermal Resort****

7815 Harkány, Bartók Béla u. 1.
Tel: +36-72-580-980
Fax: +36-72-580-981

Minimum ár/fő/éj: 21,450 Ft

Telefon:
+36-72-580-980
Fax:
+36-72-580-981
Elszállásolható személyek:
200 fő
Facebook:
https://hu-hu.facebook.com/dravahotel
Weboldal:
http://dravahotel.hu/
Strandtól mért távolság:
100 m
E-mail cím:
reservation@dravahotel.hu

Extrák

Akadálymentes Étkező Kert Kutya bevihető Terasz Zárt parkoló Konferenciaterem Napi menü Rendezvények Zeneszolgáltatás

Köszöntjük Önt Harkányban, a Villányi-hegység lábánál található mediterrán klímájú városkában, az európai hírű gyógyvíz otthonában. Az Dráva Hotel Thermal Resort a város központjában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett, hatalmas zöld ősfás területen, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. A környék egyik legjobb szállodája, mindenképp versenyzője a legbarátságosabb szálloda címnek, nagyszerű és kiváló szolgáltatásokat nyújt.​

Dél-Magyarország, Baranya megye, e Dráva-menti vidéke történelmi és kulturális értékekben, néprajzi hagyományokban, természeti szépségekben gazdag. A Harka legendában is említett Villányi borvidék és az első Borút, Pécs, mint 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa, az Ős-Dráva látogató központ és a Duna-Dráva Nemzeti Park, Siklósi vár és török emlékek méltán ismert Európa szerte. Az idelátogatókat elbűvölik a hangulatos falvak, középkori magyar várak, festői templomok.

Az érintetlen táj és a Duna–Dráva Nemzeti Park védett természeti értékei kellemes kikapcsolódást és pihenést nyújtanak vendégeink számára, és egy felejthetetlen élménnyé varázsolják az itt eltöltött időt.

Látogasson el hozzánk! A Dráva Hotel Thermal Resort mindössze 20 percnyi autóút Pécstől (25 km) és csupán két és fél órára Budapesttől (220km) a termál és gyógyvíz központjában található.

Zárt, őrzött parkolóban biztonságban tudhatja autóját!

A hotel kutyabarát hely, kisállatokkal érkező vendégeket is fogadunk, a kisállat szállásdíj ellenében, a házirend betartása mellett.

 

Kedvezményes csomagajánlatok az alábbi linket követve érhetőek el:

 

http://dravahotel.hu/arak/csomagajanlatok/

Kapcsolódó galéria